Hvilke opplevelser passer dere?

Noen ganger er den beste opplevelsen gode samtaler rundt bålpannen under en klar stjernehimmel! Andre ønsker seg kulturelle eller fysisk aktive opplevelser. Uansett er det masse muligheter på og rundt Villa Breen.

En samling med noe godt å drikke i drengestua, aktiviteter på tunet, et flott turterreng rett utenfor døra, piknik ved den vakre Svanfoss sluse eller på de eventyrlige Nes Kirkeruiner, besøke Grøndalen gård og høre den inspirerende historien om hvordan kokkefavoritten Nyr ble til, besøke Eidsvollsbygningen og mye mye mer. Alt sammen rett i nærheten! 

På tunet
Hvis dere vil beholde roen og bli på Villa Breen, kan dere spille krokket på plenen, samles til historiefortelling i drengestua, ha et uformelt malekurs ute eller i atelieret, vi kan lage hjemmelaget pasta, ha øl- eller vinsmaking – eller bare slappe av i en av de mange og fargerike fluktstolene!

En rusletur unna
Bare en kilometer unna på flotte stier ligger Borstadkampen, som var en bygdeborg på 500-tallet. Går du en kilometer til kommer du til det luftige utsiktstårnet på Vardehøgda. Vi kan lage litt grill-snacks på grillplassen rett oppe i lia med herlig utsikt over det bølgende landskapet. Noen få hundre meter fra oss ligger både en gård med masse herlige alpakkaer, og Norges største utsalg av Klässbols fantastiske lin-produkter. 

En kort kjøretur unna
5 minutter å kjøre fra Villa Breen finner vi den sjarmerende Svanfoss Sluse, og ca et kvarter unna er de usedvanlig vakre Nes Kirkeruiner. Begge steder kan vi ordne en idyllisk piknik! Eidsvollsbygningen har kjempegode omvisere og er alltid verdt et besøk. Gamle Hvam er et flott museum med kafé og historisk hage – veldig hyggelig og flott! Stein skole har også en sjarmerende historie og gode omvisere. 

%d bloggere liker dette: