Et helt hotell for dere selv!

På Villa Breen får dere et helt hotell for dere selv!

Uansett om dere skal klekke ut nye strategier på jobben, ha et kurs der dere skal fordype dere og lære noe nytt, eller om en konfirmant eller et brudepar skal feires, så vil dere kunne nyte fasilitetene og roen hos oss uten forstyrrelser fra andre. Vi håper å kunne lage akkurat den rammen dere ønsker dere for oppholdet på Villa Breen.

Hus med sjel
I det romslige hovedhuset nyter dere måltidene, gjennomfører kurs og møter, og loungestuen i andre etasje er et naturlig samlingssted om kveldene. Her finner dere også Røtterud-utstillingen vi har utstilt i samarbeid med Christine Bauman, enken etter Bjarne Røtterud.

I tømmerhuset Søstun har vi 12 overnattingsrom med 10 splitter nye bad. Huset har masse herlig historie helt tilbake til 1813, men har samtidig deilig komfort med vannbåren varme i alle gulv.

Den gamle drengestua er totalrestaurert, og er et uformelt og sjarmerende samlingssted for gjestene på Villa Breen. Her kan dere samles til øl og snacks, kaffe og svele eller det som passer dere aller best. 

%d bloggere liker dette: