Noe som skal feires?

Alt kan feires!

Og når noe skal feires håper vi å kunne få til at det blir akkurat sånn som det passer dere! Hvite duker eller litt mer avslappet stil? Innendørs eller langbord på tunet? Velkomst med klirrende champagneglass, eller med eplegløgg ute i drengestua? Tett program, eller rolig tempo? Vi er fleksible og kreative og ønsker bare at deres arrangement skal bli akkurat sånn som dere ønsker dere!

5-retters middag med kandelabre
Hvis dere virkelig skal feire, med hvite duker, høye kandelabre og et festmåltid, så er Villa Breen en herlig ramme! Et hus med sjel, store lyse rom, dere får hele stedet for dere selv, ro og en fantastisk stjernehimmel! 

Langbord på tunet
Dette synes vi er noe av det aller hyggeligste å forberede! Dekke langbord innunder bjørketrærne med linduker og deilig mat og drikke. Skikkelig Provence-stemning på Villa Breen! Vi trenger litt vennligsinnet vær, men det er det jo ofte! Og så har vi massevis av varme skinn og tepper!

Velkomst!
Hvilken stemning ønsker dere? En start i drengestua med fyr på ovnen er en hyggelig og uformell start på kvelden. Eller ønsker du en staselig aften der vi starter med bobler i glasset og en omvisning i Bjarne Røtterud-utstillingen vår? Vi hjelper gjerne til å lage kvelden akkurat sånn som dere ønsker dere. 

%d bloggere liker dette: