Midt i en frodig matregion

Høydepunktet for en feiring, en nødvendig pause i løpet av en lang møtedag eller en enkel rett rundt bålpanna på tunet? Uansett anledning er mat og drikke viktig for oss!

Villa Breen ligger i et område med lange og stolte mattradisjoner. Nes har i årtier vært Norges største kornkommune, men har også utmerket seg med å starte tidlig med økologisk drift.  

Lokal kvalitet
Da Horgen Gård begynte å drive økologisk i 1989 var det faktisk til latter fra andre! Nå er det ingen som ler lenger. Grøndalen Gård fikk beskjed om at de var for små til å klare seg alene. Da fant de opp ferskosten Nyr, som raskt ble en favoritt blant noen av våre mest anerkjente kokker og restauranter. Dette er bare to av de flotte produsentene lokalt på Øvre Romerike. Vi gleder oss til å fortelle om flere når dere kommer til oss!

Personlig og ansvarlig
På Villa Breen serverer vi ikke svære buffeter som skaper masse matsvinn. Til alle måltider vil dere få utvalgte menyer og retter ut fra hva som er i sesong hos de gode produsentene vi har lokalt. Og fordelen med at vi er et lite hotell, er for eksempel at du kan bestille frokosteggene dine akkurat sånn som du ønsker dem, sånn at alle kan få sine favorittegg.

Nøye utvalgte viner
Vår sommelier, Anne-Katrine Stabell Hagelund, har satt sammen et spennende vinutvalg til menyen på Villa Breen. Anne-Katrine er lidenskapelig opptatt av vin, og har en fantastisk teft for nye og spennende vinområder og produsenter. Derfor er vinutvalget vårt i løpende utvikling, sånn at dere kan få teste noen kanskje ukjente perler til menyene våre. Samtidig har vi selvsagt alltid en basis av gjestenes favorittviner. 

%d bloggere liker dette: