1. april 2022 – Fra Breen til Downtown Abbey – Fullbooket!

Velkommen til en herskapelig aften med 6-retters middag og tilhørende vinmeny.

England har en lang historie med vinproduksjon, men plutselig begynte flere av produsentene å hevde seg helt på nivå med Champagne! Vi har latt oss inspirere av denne lille engelske vinrevolusjonen, og har satt sammen en lekker og velsmakende mat- og vinopplevelse som passer til en herskapelig aften. Vi velger ut spennende matretter, kombinerer dem med lokale råvarer, og serverer dem med viner som enten er produsert i England – eller som ville passet naturlig inn på en festmiddag på Downtown Abbey!Som vanlig har vi med oss vår hus-sommelier Anne-Katrine Stabell Hagelund, med en egen evne til å spore opp det nyeste av spennende vinområder og produsenter. Hun tar oss lekent gjennom kvelden med vinsmaking, tips og råd, og gode historier om stedene og menneskenebak vinene. Kan du litt om vin er det helt fint, men alle har glede av dette, også uten forkunnskaper. Helle Karine Bakkeland komponerer en seks-retters middag nøye avstemt mot vinene. Helle tenker, leser og lager mat omtrent hele tiden, og bruker alltid lokale råvarer så langt det er mulig. Hun deler gode tips om matlagingen og alle oppskrifter, sånn at dere kan gjenta favorittsmakene hjemme. 

For å sikre deg en plass betaler du kr 1.590,- per person til vipps nummer 537917. Husk å skrive på mailadressen. 

Prisen inkluderer 6-retters middag og smaking av minimum 7 viner.

Maks 16 deltakere hver kveld. Aldersgrense 18 år. Velkommen!

Overnatting: Dere er hjertelig velkomne til å overnatte for kr 750,- per person i dobbeltrom med bad inkl frokost. Bestilling: anne.kirsti@melhus.com.Tog: fra Oslo S kl 17.54 til Eidsvoll (tar 35 min). Tog fra Eidsvoll kl 23.31 til Oslo. Vi kjører dere til og fra stasjonen.

Du kan også lese mer om dette arrangementet på vår Facebookside – Villa Breen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: